activiteiten

 

Activiteiten

KBO Blokker organiseert het grootste deel van zijn activiteiten in de zaal van het plaatselijke café Het Gouden Hoofd. Van september tot en met april vinden daar om de 14 dagen klaverjasmiddagen plaats. Verder wordt een keer per jaar een klaverjasmarathon georganiseerd.

In de maanden oktober, november, januari, februari en april wordt als regel een themamiddag over een interessant onderwerp gehouden of is er een cabaretoptreden, een Pub&Quiz of een muziekpresentatie.

Er is een jaarlijkse kerstviering, een middagexcursie naar een of andere expositie of bedrijf, een fietstocht met onderweg een lunch, een dagtrip met een touringcar, afgesloten met een diner, en af en toe een museumbezoek met dank aan de Museumplusbus.

Ook willen we, waar mogelijk, onze leden helpen met het behartigen van zaken op het gebied van inkomen, belasting, welzijn en hulpverlening.

KBO Blokker streeft naar samenwerking na met seniorenverenigingen binnen de gemeente Hoorn en heeft een van onze bestuursleden zitting in het algemeen bestuur van de Stichting Ouderenraad Hoorn-Blokker-Zwaag.